Problemen in de liefde

Problemen in de liefde

Sleur in je relatie

sleur in relatie Deventer

Je bent verliefd geworden op de overeenkomsten die jullie hebben. En nu, enkele jaren later, wordt het toch wel een sleur. Er is niet echt een probleem,  het droogt gewoon op. Tijd voor nieuwe impulsen, maar…. hoe doorbreek je jullie patronen van vertrouwdheid?! Angst voor verlies, als je aangeeft dat je het anders wilt.

Sleur in relatie: omkering van de aantrekkingskracht

sleur in relatie Zutphen

Vaak wordt je verliefd omdat iemand dat heeft wat jij niet hebt. Zij is zo lekker ontspannen, hij is zo lekker ondernemend, ze is zo goed met paarden, hij is zo sociaal…
Als de symbiose veranderd, veranderd jouw waardering van deze kwaliteiten van je geliefde. Ineens is ze saai, is hij altijd weg, is zij meer getrouwd met de paarden en is hij altijd in de kroeg met vrienden….

Sleur in relatie: andere relatieproblemen

sleur in relatie Zwolle

Je geliefde heeft nergens meer zin in en is niet (meer) in beweging te krijgen. Jullie seksuele relatie is doodgebloed. Jij of je partner gaat vreemd.
Jullie begrijpen elkaar niet meer, je herkent je partner niet meer in de man of vrouw die hij of zij ooit was.
Je partner is jaloers, houdt je klein, leeft ongezond, laat jou alle problemen oplossen met de kinderen, veroorzaakt financiële problemen, is emotioneel niet beschikbaar, is afgestompt, etc.

Heb je al zin om aan de slag te gaan? Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik hier om meteen een afspraak in de online afspraakplanner te boeken.

Wil je direct contact met ons opnemen? Klik dan hier.