Seksuele problemen in je relatie

Seksuele problemen in je relatie

seksuele problemen in je relatie

Seksualiteit geeft je liefdesrelatie een extra dimensie. Al het andere kun je met iedereen ondernemen, seks is van jullie samen. Het geeft uitdrukking aan je liefde voor elkaar en de intimiteit geeft verdieping in je relatie.
Door allerlei oorzaken ontstaan seksuele problemen in je relatie: sleur, spanning op werk of door puberkinderen, fysieke problemen, seksverslaving, etc.

Ik merk dat het thema seksualiteit zeer onderbelicht is in veel relaties. Het ontbreken van seks is vaak een teken van onvrede over andere zaken. Soms zelfs als ‘straf’; “als jij zo met mij omgaat, krijg je van mij geen seks meer.”
Seksuele problemen in je relatie zijn vaak moeilijk te bespreken, omdat het patroon is ingesleten en je elkaar niet wilt kwetsen.

Seksualiteit: vorm van levenslust

seksuele problemen in je relatie DeventerWIJ kijkt naar seksualiteit als een vorm van levenslust. Uit allerlei onderzoek blijkt dat het actief beleven van je seksualiteit, zorgt voor plezier en geluk op elk vlak in je dagelijks leven. Deze energie wordt veroorzaakt door de hormonen testosteron en oestrogeen en is er elke dag opnieuw!

Juist omdat dit zo’n krachtige energie is, kun je er bijna niet omheen als dit stagneert. Het heeft invloed op je hele wezen. Het kan wrevel geven in je relatie, omdat behoeften verschillen en het lastig kan zijn om er over te praten. Ook kan er schaamte spelen of te weinig zelfvertrouwen.
WIJ helpt bij het onderzoeken welke rol het voor jou/jullie speelt en hoe je jouw levenslust de ruimte wilt geven en wat je daarin wilt delen met je geliefde.
Als je het aanspreekt, zijn er allerlei speelse oefeningen om je energie weer te laten stromen en de seksuele problemen in je relatie zich op te laten lossen.

Meer weten, schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend intakegesprek?
Klik hier om meteen een afspraak in de online afspraakplanner te boeken.