WIJ

Wie zijn WIJ?

Inge van der Molen (1963)

Relatiepsycholoog, relatietherapeut, relatiecoach Inge van der MolenZolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door gedrag van mezelf en mensen om me heen; hoe we elkaar beïnvloeden.
Elk mens is in relatie; familie, vrienden, liefde, collega’s….en dit vormt je mede tot wie je bent.
Toch is de relatie met jezelf altijd weer je houvast in woelige tijden….
Naast relatiecoaching ben ik actief als trainer/coach in allerlei organisaties.

 

 

Iris Lenderink (1966)

Relatiepsycholoog, relatietherapeut, relatiecoach Iris Lenderink

Ik hou van het onderzoeken en doorgronden van van systemische -en universele natuurwetten die van toepassing zijn op relaties. Elk type relatie kent zijn eigen wetten. Er gaat veel energie verloren door dingen te willen veranderen die niet te veranderen zijn. Inzicht hierin kan enorm bevrijdend en helend werken. Dit leidt direct tot herstel van verbinding en harmonie in de relatie.

Ik werk als Relatie- en zelfrealisatiecoach, life-coach, begeleider in familie-opstellingen, en ben tevens opsteller van relatiekompassen.

 

 

WIJ
WIJ, Inge en Iris, vormen samen een goed team in relatiecoaching waarin wij elkaar perfect aanvullen. We leggen de vinger op de blinde vlek en geven inzicht in de systemen van jouw zelf met je omgeving. Je krijgt concrete en praktische begeleiding bij het oefenen van dingen die jij anders wilt  in je  relatie.

Mannen…

Denk je nu: “Help, waar blijf ik als man met al deze vrouwen!?” WIJ kunnen ons goed verplaatsen in mannen en zijn ons bewust van de verschillen in innerlijke dynamiek tussen mannen en vrouwen en hoe deze kunnen leiden tot gevoelens van eenzaamheid en frustratie.