Het lege nest: voorkomen is beter dan genezen

Het lege nest, en dan…?

En dan is het laatste kinlege nest: voorkomen is beter dan genezend de deur uit. Je kijkt elkaar aan en denkt: “Is dit de man of vrouw op wie ik ooit dol verliefd was? Moet ik met hem of haar nog 30 jaar door?”

Ervaringsdeskundigen en een professional op het vlak van relatiecoaching bespreken met elkaar hun zeer herkenbare ervaringen in een aflevering van Hollandse Zaken op 30 augustus 2018 bij omroep Max.

Een aantal ervaringsdeskundigen vertellen over de wijze waarop zij de relatie overleefd hebben, de rit hebben uitgezeten, de kool en de geit gespaard hebben in het overstijgende belang van het gezin. Met als onvermijdelijk resultaat dat, wanneer de kinderen de deur uit zijn, de spreekwoordelijke koek op is. Als er té lang niet is geïnvesteerd in de relatie, dan lukt dat ook niet meer als de reserves zijn uitgeput.

Belangrijkste conclusie uit deze aflevering:
Investeer op tijd in je relatie! Stel het belang van je gezin niet boven dat van de verbinding met je partner. Maak de verbinding met je partner tot je hoogste prioriteit. In het belang van het gezin én in het belang van de toekomst van jouw relatie.

En daarvoor kun je uitstekend bij WIJ Relatiecoaching en WIJ Relatiecoaching Senioren terecht.

WIJ leveren Toekomst!

Link naar de uitzending: https://www.npostart.nl/hollandse-z…/30-08-2018/POW_03850220

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *